Noe skjer

Det er mye positivt som skjer med meg for tiden. Jeg er mer stabil enn på lenge, og jeg nyter det såkalte «friske» livet. Men et lite skår i gleden, er at jeg fortsatt er tvunget til å være på en lukket psykiatrisk avdeling, noe som er veldig ubehagelig, ettersom jeg ikke har behov for det lenger. Jeg er omringet av sykdom, og føler jeg ikke passer inn.

Likevel er det ting som skjer. Jeg har utgang etter avtale, noe som betyr at jeg kan være ute så lenge jeg ønsker før klokken 18.00. Det er utrolig godt å ha muligheten til å «rømme» litt bort fra avdelingen, og rett og slett føle på friheten. I tillegg er jeg faktisk veldig nær utskrivelse til en åpen avdeling, og fjerning av tvangen. Det ser jeg veldig frem til. Endelig skal jeg få noe som kalles et liv. Men jeg er redd, ikke for flyttingen, men veien videre. Hvor lenge skal jeg være på den nye avdelingen? Når er jeg klar for bo-trening? Vil jeg få leilighet med bemanning? Og hvor lenge må jeg vente på det? Mye bra i vente, men også mye usikkerhet. Er det noe vi lærer i psykiatrien, så er det de tre t-ene (ting tar tid), og det kan jeg skrive under på!

I morgen er det samarbeidsmøte med DPS, og forhåpentligvis får jeg en utskrivelsesdato å forholde meg til. Det er veldig spennende, for nå er jeg så lei. Jeg trenger denne utskrivelsen så fort som mulig. Jeg har fått en indikasjon på at det ikke kommer til å ta mer enn tre uker, men jeg er nødt til å ta det med en klype salt. Spesielt siden det har vært så mye frem og tilbake med søknad og testing og utgang og tilsyn og you name it. Behandleren setter virkelig tålmodigheten min på prøve, men nå - nå kan det ikke være lenge igjen.  

 

#dps #utskrivelse #psykiatrisk #psykisksyk #innlagt #psykiatriblogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

A Dreamy World

A Dreamy World

23, Bergen

Denne bloggen kommer til å omhandle livet mitt, som for tiden består av psykisk sykdom. Dette blir en slags psykiatri-blogg, der jeg deler min hverdag som innlagt på psykiatrisk avdeling. Veldig hyggelig at du stakk innom, håper du vil fortsette å følge min kamp mot et bedre liv. snoker.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits