Provosert

På lørdag hadde jeg en veldig vanskelig dag. Ikke bare var det drittfolk på jobb, så jeg ikke hadde noen å prate med, men jeg lot også stemmene ta overhånd. Jeg tok til meg alt det stygge de sa til meg, noe jeg i det siste har klart å pushe litt bort, men ikke denne gangen. Jeg ble veldig lei meg, tårene trillet, og jeg valgte å skjerme meg på badet, med lyset av. Jeg tror jeg satt en time i mørket alene med tankene mine. Jeg klarte til slutt å be om ekstramedisin, noe som bare hjalp en liten stund.

Jeg gav tydelig utrykk for at jeg slet, da jeg blant annet ikke klarte å forholde meg til dem som var på jobb, og ikke svarte når de snakket til meg. Selv ikke da kom det spørsmål om hvordan jeg hadde det, noe som provoserte meg skikkelig. Bare fordi jeg skal skrives ut, betyr ikke det at jeg ikke har tøffe dager.

Jeg ventet på besøk av kjæresten, i håp om at det kunne hjelpe litt, noe det gjorde. Men før han kom, havnet jeg i en liten krangel med hun som var kontakten min. Ubrukelige kjerring! Hun begynte å kjefte på meg for at jeg ikke ville snakke med henne, og begynte å gi meg en leksjon om hva som var «vanlig høflighet». Da kjente jeg at det boblet over for meg, noe som sjeldent skjer, ettersom jeg ikke er av den hissige typen. Jeg sa at hun ikke kunne komme her og fortelle meg hva som er høflighet, når hun ikke engang bryr seg om at jeg sliter, og ikke har spurt en eneste gang hvordan jeg har det. På en måte var det egentlig litt godt å få ut frustrasjonen, selv om det ikke ligner meg i det hele tatt. Kanskje det er fordi jeg skal ut, at jeg gir litt faen, haha!

 

#psykiatri #psykiatriblogg #innlagt #stemmer #frustrasjon #provosert 

2 kommentarer

Øyvind

06.10.2015 kl.06:15

Godt med utblåsninger innimellom ;) .

Går i et tiltak hos nav, og er ganske misfornøyd med hun som er kontakten min der, så vet hvordan det kan føles ;) . Stå på!

lonelyinlife

06.10.2015 kl.16:18

Det er ikke alle som burde jobbe i helsevesenet. Håper det kom noen på neste vakt du kunne snakke med

Skriv en ny kommentar

A Dreamy World

A Dreamy World

23, Bergen

Denne bloggen kommer til å omhandle livet mitt, som for tiden består av psykisk sykdom. Dette blir en slags psykiatri-blogg, der jeg deler min hverdag som innlagt på psykiatrisk avdeling. Veldig hyggelig at du stakk innom, håper du vil fortsette å følge min kamp mot et bedre liv. snoker.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits