Travel uke

Jeg har fått en filmrolle, og hele uken har gått til innspilling. Jeg er ferdig etter tolv om natten hver dag, og så er det rett i seng og prøve å få så mye søvn som mulig, og så er det på an igjen dagen etter. Jeg får ikke tid til å gjøre noe som helst annet, og det påvirker kontakten med familie, venner og kjæresten. Det er så vidt jeg får sjekket sosiale medier, som facebook og instagram, og føler egentlig jeg er i min egen lille boble. Jeg er i hjel sliten etter hver opptaksdag, men jeg storkoser meg på sett. Det er verdt det, så absolutt. Det beste med filminnspilling, er at jeg spiller en rolle, slik at jeg kan slutte å ha så mye fokus på mine egne vanskelige tanker og opplevelser. Jeg kan leve meg inn i en rolle som har det veldig bra, og det hjelper. Det har alltid hjulpet. Jeg har spilt skuespill siden jeg var seks år, og det er noe jeg virkelig brenner for. Det blir en slags rømning fra min egen tilværelse, og det trenger jeg innimellom.

Siste opptaksdag er i morgen. Det kommer til å bli rart å ikke ha noe spesielt å stå opp til, og jeg er redd det vil påvirke meg negativt. Men jeg skal ikke ta sorgene på forskudd, mest sannsynlig vil det bli godt med en liten pause. Å spille film er ikke bare-bare. Det er mye venting, hver scene spilles kanskje fem ganger, vi er ute i regn og guffe, og så er det det med at vi holder på så sent. Jeg er i seng rundt 02.00 hver dag.

Det ble en rask oppdatering, for som sagt, har jeg ikke tid til noe, deriblant å skrive på bloggen.

2 kommentarer

Lilly

14.11.2015 kl.04:16

Så gøy å være med i film, gratulerer med rollen :) Jeg kan tenke det å spille en annen rolle må være en god følelse og pause fra seg selv og livet, kunne tenkt meg det selv etter å selv har måttet spille roller hele oppveksten.

Håper tiden etter filmen har gått bra og at du har fått god hvile. God klem <3

A Dreamy World

15.11.2015 kl.23:38

Lilly: Ja, det er så kjekt at jeg faktisk er kommet meg så betraktelig at jeg kan gjøre det jeg elsker å gjøre. Takk for omtanken <3 Det var slitsomt, men tror jeg er kommet til hektene igjen. Klem <3

Skriv en ny kommentar

A Dreamy World

A Dreamy World

23, Bergen

Denne bloggen kommer til å omhandle livet mitt, som for tiden består av psykisk sykdom. Dette blir en slags psykiatri-blogg, der jeg deler min hverdag som innlagt på psykiatrisk avdeling. Veldig hyggelig at du stakk innom, håper du vil fortsette å følge min kamp mot et bedre liv. snoker.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits