Ting ordner seg for snille piker

Kjapp update:
De som skulle leie ut leiligheten jeg først så på, brukte (heldigvis) litt lengre tid enn de sa de skulle, så jeg dro på ny visning dagen etterpå. Og tror dere ikke jeg fikk den leiligheten på flekken da? Jeg var førstemann som kom på visning, og etter det avlyste de resten av visningene. Denne leiligheten var det meningen at jeg skulle ha, det velger hvert fall jeg å tro. Den er under ti min gange fra mine foreldre, mine besteforeldre, som jeg har et kjempegodt forhold til, er heller ikke så langt unna, prisen er bra nok til at jeg kan klare det, hunden min er hjertelig velkommen, og det er et kjent nabolag. Med andre ord: I den leiligheten føler jeg meg trygg!

Jeg har nå den siste uken pakket, ryddet, kastet, sortert, og ting begynner å komme mer og mer på plass, og snart vil jeg føle meg hjemme i den nye leiligheten. Inntil jeg er helt ferdig utpakket og alt er på stell, kommer mamma til å sove i leiligheten sammen med meg. Hun er vel ikke direkte bekymret, men hun vil gjerne unngå at jeg skal gå på en smell, eller at noe skal gå galt når jeg prøver meg alene for første gang. Det kommer mest sannsynlig ikke til å skje, men det er en trygghet å ha henne der. Spesielt nå i begynnelsen, når jeg verken har TV eller internett, det kan fort bli "stille" og ensomt da.

Ellers er jeg en travel jente for tiden. Det er på en måte godt, men det kan bli litt mye også. I går var jeg i treningspoliklinikken, og så bar det videre til musikkterapi. Det er egentlig ikke mye på en dag, men siden jeg nå bor lengre fra behandlingstilbudene, kreves det litt planlegging i forkant. Det blir mye bussing, og ikke minst, mye gåing mellom bussene. Det tar meg 20 min å gå hjemmefra til en direktebuss, og selvsagt 20 min tilbake. Som regel må jeg være ut døren halvannen time før jeg har avtale med psykolog, og det merkes. Der jeg bodde før, var det bare 5-10 min gåavstand til behandlingen. Vel, poenget mitt var at i går var jeg så ubeskrivelig sliten at jeg kunne lagt meg ned og sovnet hvor som helst, og da jeg begynte å nærme meg hjemme, kjente jeg at jeg også begynte å bli veldig sulten. Men idet jeg kom inn døren, kastet jeg meg ned i sengen og sov tre timer.. Det er sjeldent jeg er så sliten at hvile kommer før alt annet. 

Det er flere ting som går min vei for tiden. Det ene var selvsagt leiligheten, som gikk lekende lett, og det andre er at jeg har fått en ny filmrolle, og er back on track. Jeg får ofte spørsmål om jeg holder på med noen filmprosjekter for tiden, og nå er det deilig å kunne si at "ja, det gjør jeg faktisk". På mange måter smiler livet for tiden, men følelsesmessig er jeg veldig ustabil. Jeg tror det kommer til å bli godt å komme igang med gruppebehandling. Og apropos behandling, jeg fikk på mandag beskjed om at psykologen min egentlig bare har vært vikar, og at jeg vil få en ny innen en måned. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det enda, fordi jeg vet egentlig ikke helt hva jeg synes om psykologen jeg har hatt det siste året heller, lol. Satser på at den nye faller i smak.

#kemsin #psykiatri #psykolog #behandling #gruppebehandling #skuespiller #film #sliten #musikkterapi #psyk #ustabil

Én kommentar

Jannicke

13.10.2016 kl.22:34

Dette høres flott ut ☺️👍🏻

Jeg er glad det går din vei👍🏻 det er så deilig å føle at ting ordner seg ☺️

Da satser vi på at den nye psykologen er en som er kjempe flink og som du får et godt forhold til og er trygg på ☺️

Heier masse på deg 🙂

Så flott at moren din holder deg med selskap frem til alt er klart, slikt er trygt og godt og forutsigbart ☺️

Ønsker deg en god natt :)

Skriv en ny kommentar

A Dreamy World

A Dreamy World

24, Bergen

Det går mest i psykiatri på denne bloggen, men nå er ikke fokuset på innleggelser, medisiner og elendighet. Siden 2010 har jeg mer eller mindre bodd på psykiatriske avdelinger, men nå er jeg ute av døgnopphold, og prøver så godt jeg kan å tilvenne meg en noenlunde normal hverdag. Veldig hyggelig at du stakk innom, håper du vil fortsette å følge min kamp mot et bedre liv. snoker.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits